2022

Welkom op de Activiteiten 2022 pagina van ANMG! We kijken terug op een jaar waarin we een aantal waardevolle evenementen hebben georganiseerd. Bij ANMG streven we ernaar om onze leden een verrijkende ervaring te bieden en een sterke gemeenschap op te bouwen. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die we in 2022 hebben gehouden:

  • 29 januari 2022 – Algemene Ledenvergadering (ALV) met diner: Tijdens de ALV kwamen onze leden samen om belangrijke zaken te bespreken en beslissingen te nemen met betrekking tot ANMG. Het diner bood een informele gelegenheid voor netwerken en het versterken van de onderlinge banden.

 

  • 26 maart 2022 – Bowlen + borrel: We organiseerden een gezellige avond vol bowlen en een informele borrel. Het evenement bood onze leden de mogelijkheid om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen in een informele setting.

 

  • 9 juli 2022 – BBQ: Tijdens deze zomerse bijeenkomst hebben we onze leden samengebracht voor een ontspannen barbecue. Het was een informele gelegenheid waarop leden konden genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

 

  • 24 september 2022 – Academische dag/ALV: Op deze dag stond onze Academische dag in het teken van het delen van kennis en inzichten rondom het hoofdthema ‘Crime Scene Investigation’. Op deze bijzondere dag hadden we het genoegen om twee uiterst inspirerende externe sprekers te verwelkomen. Als eerste kregen we een college van Dr. Eric Hammacher, een gerenommeerd traumachirurg en forensisch arts. Met zijn diepgaande expertise en inzichten wist hij ons te boeien en te inspireren. Daarnaast hadden we het voorrecht om een college te ontvangen van Frithjof Kroon, een vooraanstaand kaakchirurg en forensisch odontoloog. Zijn bijdrage aan de dag was eveneens indrukwekkend en verrijkend. Beide sprekers hebben met hun presentaties bijgedragen aan het buitengewone succes van de Academische dag. Het was een dag vol boeiende discussies en waardevolle uitwisselingen van kennis. We kijken met trots en voldoening terug op deze geslaagde Academische dag! Daarnaast vond ook de Algemene Ledenvergadering plaats, waar belangrijke zaken werden besproken en beslissingen werden genomen.

 

  • 10 december 2022 – Galadiner: Het jaar werd feestelijk afgesloten met een stijlvol galadiner. Het evenement bood onze leden de mogelijkheid om zich op te kleden en te genieten van een avond vol culinair genot en gezelligheid.

We willen al onze leden bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij onze activiteiten in 2022. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor informatie over toekomstige evenementen en blijf op de hoogte van wat ANMG te bieden heeft. We kijken ernaar uit om samen met onze leden de komende jaren weer succesvolle activiteiten te organiseren!