2023

Welkom op de Activiteiten 2023 pagina van ANMG! We kijken terug op een jaar waarin we een aantal waardevolle evenementen hebben georganiseerd en nog gaan organiseren! Bij ANMG streven we ernaar om onze leden een verrijkende ervaring te bieden en een sterke gemeenschap op te bouwen. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die we in 2023 hebben gepland:

 

 • 4 maart 2023 – Algemene Ledenvergadering (ALV) met borrel: Tijdens de ALV kwamen onze leden samen om belangrijke zaken te bespreken en beslissingen te nemen met betrekking tot ANMG. De borrel bood een informele gelegenheid voor netwerken en het versterken van de onderlinge banden.

 

 • 7 mei 2023 – High Tea: We organiseerden een gezellige middag vol lekkernijen en verschillende soorten tee.  Het evenement bood onze leden de mogelijkheid om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen in een informele setting.

 

 • 1 juli 2023 – BBQ: Tijdens deze zomerse bijeenkomst zijn onze leden samengekomen voor een ontspannen en heerlijke barbecue. Het was een informele gelegenheid waarop leden konden genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

 

 • 23 september 2023 – Academische dag en ALV: Deze dag zal in het teken staan van het delen van kennis en inzichten rondom een thema wat nog bekend gemaakt zal worden. Daarnaast zal aansluitend ook de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden om belangrijke zaken te bespreken en eventuele beslissingen te nemen.
  • Met genoegen kijken we terug op een indrukwekkende academische dag die plaatsvond op zaterdag 23 september. Deze dag stond volledig in het teken van rampengeneeskunde, een cruciaal onderwerp voor medici in het licht van de uitdagingen waarmee we als samenleving geconfronteerd kunnen worden. Het evenement vond plaats op het trainings- en expertisegebied van rampengeneeskunde van het Ministerie van Defensie in Vught, in nauwe samenwerking met het Defensie CBRN Centrum.Het programma begon met een inspirerende lezing van een Officier Algemeen Militair Arts bij de Koninklijke Landmacht, waarin dieper werd ingegaan op de aspecten van rampengeneeskunde. Na een smakelijke lunchpauze werden we ondergedompeld in realistische scenario’s, begeleid door getrainde acteurs. Deze scenario’s vonden plaats in nagebootste ruimtes op het defensieterrein, wat een unieke en waardevolle ervaring bood om de theoretische kennis over rampengeneeskunde in de praktijk te brengen.

   Onze oprechte dank gaat uit naar het Defensie CBRN Centrum voor hun samenwerking en bijdrage aan het succes van deze dag. Ook willen we alle deelnemers en het toegewijde team bedanken dat deze dag mogelijk heeft gemaakt.

   Blijf op de hoogte van aankondigingen voor toekomstige activiteiten en evenementen op onze website. Voor meer informatie over het Defensie CBRN Centrum en hun bijdrage aan rampengeneeskunde, verwijzen we graag naar deze link.

   We danken iedereen voor hun enthousiaste deelname aan deze bijzondere dag, gewijd aan de essentiële discipline van rampengeneeskunde.

 • 9 december 2023 – Kerstdiner: Het jaar zal feestelijk afgesloten worden met een stijlvol kerstdiner. Het evenement zal in het teken staan van een avond vol culinair genot en gezelligheid.

We willen al onze leden bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij onze activiteiten in 2023. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor informatie over toekomstige evenementen en blijf op de hoogte van wat ANMG te bieden heeft. We kijken ernaar uit om samen met onze leden de komende jaren weer succesvolle activiteiten te organiseren!