2023

Welkom op de Activiteiten 2023 pagina van ANMG! We kijken terug op een jaar waarin we een aantal waardevolle evenementen hebben georganiseerd en nog gaan organiseren! Bij ANMG streven we ernaar om onze leden een verrijkende ervaring te bieden en een sterke gemeenschap op te bouwen. Hieronder vindt u een overzicht van de activiteiten die we in 2023 hebben gepland:

 

  • 4 maart 2023 – Algemene Ledenvergadering (ALV) met borrel: Tijdens de ALV kwamen onze leden samen om belangrijke zaken te bespreken en beslissingen te nemen met betrekking tot ANMG. De borrel bood een informele gelegenheid voor netwerken en het versterken van de onderlinge banden.

 

  • 7 mei 2023 – High Tea: We organiseerden een gezellige middag vol lekkernijen en verschillende soorten tee.  Het evenement bood onze leden de mogelijkheid om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen in een informele setting.

 

  • 1 juli 2023 – BBQ: Tijdens deze zomerse bijeenkomst zijn onze leden samengekomen voor een ontspannen en heerlijke barbecue. Het was een informele gelegenheid waarop leden konden genieten van heerlijk eten en elkaars gezelschap.

 

  • 23 september 2023 – Academische dag en ALV: Deze dag zal in het teken staan van het delen van kennis en inzichten rondom een thema wat nog bekend gemaakt zal worden. Daarnaast zal aansluitend ook de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden om belangrijke zaken te bespreken en eventuele beslissingen te nemen.

 

  • 9 december 2023 – Kerstdiner: Het jaar zal feestelijk afgesloten worden met een stijlvol kerstdiner. Het evenement zal in het teken staan van een avond vol culinair genot en gezelligheid.

We willen al onze leden bedanken voor hun aanwezigheid en betrokkenheid bij onze activiteiten in 2023. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor informatie over toekomstige evenementen en blijf op de hoogte van wat ANMG te bieden heeft. We kijken ernaar uit om samen met onze leden de komende jaren weer succesvolle activiteiten te organiseren!