2024

Welkom op de Activiteiten 2024 pagina van ANMG! We kijken vooruit naar een jaar vol boeiende evenementen en verrijkende ervaringen. Bij ANMG streven we ernaar om onze leden een sterke gemeenschap te bieden en waardevolle activiteiten te organiseren. Hieronder vindt u een overzicht van de geplande activiteiten voor 2024:

  • 17 februari: Algemene Ledenvergadering (ALV) en borrel: In de namiddag en avond komen we samen tijdens de ALV om belangrijke zaken te bespreken en vervolgens gezellig bij te praten onder het genot van een borrel.

 

  • 11 mei: Middagactiviteit (invulling volgt): Een middag gevuld met een interessante activiteit. De details worden later bekendgemaakt.

 

  • 29 juni: Zomer BBQ (middag/avond): Geniet van een ontspannen zomerse bijeenkomst met heerlijk eten en goed gezelschap tijdens onze jaarlijkse BBQ.

 

  • 28 september: Academische dag en ALV (overdag): Deze dag staat in het teken van het delen van kennis en inzichten. Het programma zal bestaan uit een academisch gedeelte en aansluitend een Algemene Ledenvergadering.

 

  • 7 december: Kerstdiner (avond): Sluit het jaar feestelijk af met een stijlvol kerstdiner, waar culinair genot en gezelligheid centraal zullen staan.

We kijken ernaar uit om samen met onze leden het komende jaar weer succesvolle activiteiten te organiseren! Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie over elke activiteit en eventuele updates.

 

Met vriendelijke groet,

ANMG-bestuur