2023 Academische dag – Rampengeneeskunde en ALV

Met genoegen kijken we terug op een indrukwekkende academische dag die plaatsvond op zaterdag 23 september. Deze dag stond volledig in het teken van rampengeneeskunde, een cruciaal onderwerp voor medici in het licht van de uitdagingen waarmee we als samenleving geconfronteerd kunnen worden. Het evenement vond plaats op het trainings- en expertisegebied van rampengeneeskunde van het Ministerie van Defensie in Vught, in nauwe samenwerking met het Defensie CBRN Centrum.

Het programma begon met een inspirerende lezing van een Officier Algemeen Militair Arts bij de Koninklijke Landmacht, waarin dieper werd ingegaan op de aspecten van rampengeneeskunde. Na een smakelijke lunchpauze werden we ondergedompeld in realistische scenario’s, begeleid door getrainde acteurs. Deze scenario’s vonden plaats in nagebootste ruimtes op het defensieterrein, wat een unieke en waardevolle ervaring bood om de theoretische kennis over rampengeneeskunde in de praktijk te brengen.

Onze oprechte dank gaat uit naar het Defensie CBRN Centrum voor hun samenwerking en bijdrage aan het succes van deze dag. Ook willen we alle deelnemers en het toegewijde team bedanken dat deze dag mogelijk heeft gemaakt.

Blijf op de hoogte van aankondigingen voor toekomstige activiteiten en evenementen op onze website. Voor meer informatie over het Defensie CBRN Centrum en hun bijdrage aan rampengeneeskunde, verwijzen we graag naar deze link.

We danken iedereen voor hun enthousiaste deelname aan deze bijzondere dag, gewijd aan de essentiƫle discipline van rampengeneeskunde.

Datum

23 sep 2023
Expired!

Tijd

All Day

0 Comments

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *