Medische noodhulp Artsakh 2020

Op deze pagina zullen wij u op de hoogte houden over de geleverde medische hulpmiddelen die wij met dank aan onze donateurs konden inkopen.

We nemen jullie graag in onze korte vlogs mee naar de loods waar ANMG-leden laten zien wat we hebben kunnen inkopen dankzij jullie donaties!

Wij zijn druk bezig geweest met het zoeken, kopen en inpakken van noodzakelijke medische attributen voor Artsakh – Armenië. Zoals beloofd houden we jullie regelmatig op de hoogte van de aankopen die we konden realiseren met jullie hulp en donaties!

Zo hebben we vier draagbare echo apparaten; een autoclaaf; verschillende externe fixaturen;  vacuümmatrassen;  meerdere infuuspompen; opvouwbare brancards; diverse spalken en medicijnen kunnen inkopen!

Ook zien jullie hoe ANMG-leden met behulp van vrijwilligers de ingekochte spullen inpakken en gereed maken voor vertrek. Humanitaire noodhulp is momenteel heel hard nodig in Artsakh en ANMG draagt hieraan bij door medische hulpmiddelen te sturen naar oorlogsgebieden.

ANMG heeft contact met het Ministerie van Volksgezondheid in Armenië. Zo weten wij wat de meest urgente medische hulpmiddelen zijn in Artsakh en kunnen wij deze in Nederland inkopen en versturen. Wil jij je steentje bijdrage? Doneer nu

Houd onze website en social media goed in de gaten, want we zijn er nog lang niet!

We willen jullie onwijs veel bedanken voor alle donaties en hulp, de situatie in Artsakh en Armenië wordt steeds nijpender, de lijst met medische benodigdheden steeds langer en daarmee blijft uw hulp hard nodig en onmisbaar! Elke euro kan het verschil maken!

PS: video’s en foto’s van de echo’s volgen nog, stay tuned! ????