Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Het doel van ANMG is om een intercollegiaal netwerk te creëren onder Armeens-Nederlandse medici in Nederland, waarbij samengewerkt wordt om (professionele) mogelijkheden te creëren voor onze leden. Op dit moment hebben wij het initiatief genomen om een specifiek fonds op te zetten voor medische hulp in Artsakh (Nagorno-Karabakh), Armenië. Het geld zal uitbesteed worden aan medische noodhulp wat op dit moment nodig voor de slachtoffers in Artsakh. Zie www.anmg.nl voor meer info.
U kunt ons vinden op Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en YouTube. Volg ons om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen!  
Doneren kan via onze site www.anmg.nl.
Wij zijn vanaf begin oktober hard bezig om spullen in te kopen en te verzenden naar Armenië. In de eerste week hebben wij geld kunnen ophalen om externe fixateurs in te kopen. Deze zijn in dezelfde week al opgestuurd naar Armenië. In onze tweede week zijn wij bezig geweest om echo-apparaten in te kopen! Help ons om doelen te bereiken, gezamenlijk staan we sterk! Zie voor meer up to date information onze home pagina of houd onze Facebook, Instagram en Twitter in de gaten voor de ontwikkelingen!
Vanuit het ANMG hebben wij overleg met Armenian Medical International Comité en het Ministerie van Volksgezondheid van Artsakh en Armenië. Bijna dagelijks krijgen wij een ge-update lijst van benodigde medische middelen en/of apparatuur van de ministerie van Armenië. Deze lijst is gebaseerd op de meest urgente en noodzakelijke medische zorg op dat moment. Een groep ervaren medici van ANMG beoordeelt de aankoop en verzorgt het vervoer. Omdat het momenteel om een crisissituatie betreft, kunnen wij niet sparen voor een bepaald doel. Wij kijken dagelijks wat we kunnen aanschaffen van het gedoneerde bedrag.
Dank voor uw medeleven en voor uw interesse in een donatie! Wij willen u graag vragen om een mail te sturen naar info@anmg.nl. In de mail kunt u vermelden om welke spullen het gaat en wat de hoeveelheid is. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.
Allereerst bedankt voor uw donatie en uw steun! De donaties via onze website worden verzorgd door Mollie, hierdoor lopen de betalingen via een tussenrekening van Mollie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken, uw donatie komt veilig bij ons terecht.